top of page
Retreats & Events

Wil jij ook even ontsnappen uit je drukke leven en heb jij behoefte aan meer rust en balans in je dagelijkse bestaan?

 

Dan is een retreat een perfecte manier om even uit de dagelijkse sleur te stappen en de tijd te nemen om van een afstand je leven te bekijken.

 

Samen met Eline Ebben van Flo Fysio & Yoga heb ik een fijn programma samengesteld met verdiepende 1 op 1 sessies, sharing circles, yoga, meditatie, workshops en veel vrije tijd om te voelen waar jij behoefte aan hebt. Een complete dag(en) met de focus op verbinding maken en liefde ervaren.

SYIL-39.jpg
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Retreat Testimonials

icons_Tekengebied 1.png

"Ik heb ontzettend genoten van de retreat in de Cellebroederskapel. Een hele rustgevende en aangename dag met veel diversiteit en ontspanning. Ik ben tot allerlei nieuwe inzichten gekomen en heb een aantal nieuwe meditatieoefeningen en tools aangereikt gekregen. Er hing een hele fijne sfeer in de groep. De retreat was echt een cadeautje voor mijzelf :)"

- Vera

Dankbaar voor deze prachtige ervaring. Bij binnenkomst voelde het al meteen goed. Wat een prachtige locatie en sfeer eromheen die jullie gecreëerd hebben. Een aantal mooie meditaties mogen doen en bijzonder om mee te maken dat het ontzettend waardevol is om deze ook te delen met andere. Een mooie afwisseling van tijd met de groep maar ook momenten om tot jezelf te komen.

 

Dankjewel voor deze prachtige dag!


- Nadja

Het was een fijne rustige dag. In het begin had ik geen verwachtingen. Dit is zo'n fijne ervaring geweest. Een mooie plek waar je nieuwe mensen leert kennen, waar je jezelf tegen kunt komen, rust kunt vinden en je hart kunt openen.

 

Dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen!

- Maud

icons-02.png
icons-03.png
bottom of page