top of page
Privé Yin yogales

De privé yogales is zeer geschikt als jij last hebt van burn-out/depressieve klachten hebt. Tijdens deze privéles gaan we kijken welke yinhoudingen jou een stap verder kunnen brengen en waarom, waar blokkeer je, waar loop je vast. Wat is je vraag? Waarom lukt het niet om te ontspannen? Waar merk je spanning? Hoe uit zich dat in jouw lichaam? Hoe ervaar jij je leven en wat zou kunnen helpen iets meer yin (ontspanning, onthaasting, in het moment zijn) toe te voegen. In deze privésetting is er alle aandacht voor jou. Voor yoga, maar ook voor gesprek.

Privé Hatha yogales

Tijdens een privé Hatha les gaan we samen werken aan jou alignment in bepaalde yoga houdingen, hiermee voorkomen we blessures. Deze 1 op 1 lessen zijn geschikt om meer zelfvertrouwen te krijgen waardoor je meer in je kracht komt te staan. 

Kosten

Privé les €50,- per uur.

Jonger dan 18 jaar €40,- per uur.  

Meld je aan voor een privé yogales! 
Privé yogales

Heb jij last van terugkerende blessures, een (bijna) burn-out, depressie, of vind je groepslessen niet zo fijn? Dan kan het volgen van 1 of meerdere privélessen een uitkomst bieden. Dit kan online via zoom of op locatie in Nuth.

Na een intake kijken wij naar welke behoeftes jij op dit moment hebt, aan de hand hiervan stel ik een persoonlijke les samen. Door deze persoonlijke aanpak kun je een stapje verder komen in het bewust worden van ingesleten fysieke gewoontes.

Lauwdesign026-min.jpg
bottom of page