top of page
IMG_0278-min.JPG

Hi, wat fijn dat je er bent! 

Mijn naam is Laura Spauwen, ik ben multi-style yogadocent en het gezicht achter Wild Moon - Holistic Lifestyle.

Mijn passie is bewuste vrouwen met een druk leven terug brengen naar de basis doormiddel van ontspanning en self-care. 

Altijd druk

Ik ging vrij ongeschonden door het leven en fladderde tijdens mijn studie overal heen. Deze tijd bestond naast studeren voornamelijk uit het maken van verre reizen, veel verhuizen en feesten.

Totdat ik mijn eerste serieuze baan kreeg, dit moest en zou een groot succes worden. Al snel kreeg ik veel verantwoordelijkheden en groeide ik door naar een hogere functie. Naast het harde en vele werken ging ik nog steeds overal heen en stond ik geen moment stil.

 

Totdat de stoppen doorsloegen en ik abrupt thuis kwam te zitten met een burn-out. De moeilijkste periode van mijn leven met aan de keerzijde een positieve uitkomst. Ik heb veel geleerd over mezelf, mijn gedachten, selfcare, patronen, wat mijn grenzen zijn en wat echt belangrijk voor me is.

Leven in verbinding

Als retraite begeleider en yogadocent help ik bewuste vrouwen die het proces aan durven gaan. Kom terug in verbinding en balans doormiddel van meditatie, ademhalingsoefeningen en yoga. Verschuif de actieve denkgeest naar de stille ruimte van bewustzijn. Het leven is te kort om niet helemaal jezelf te zijn.

Lijkt het je leuk om mee te doen met online yoga, privé yogales of retraite? Heb je vragen, of wil je verder kennis maken? Stuur mij gerust een berichtje. 

Liefs, Laura

Terug in balans

Doordat ik buiten de rat race leefde kon ik met een kritische blik naar het leven in onze maatschappij kijken. Ik schrok! Veel werken en druk bezig zijn is bij ons de norm geworden om gelukkig te zijn. Het geheim voor een fijn leven bevind zich juist aan de andere kant. Minder plannen, in het nu zijn en de tijd nemen om te ontspannen. 

Door te begrijpen hoe ik het beste mijn energie verdeel sta ik veel lichter en ontspannener in het leven. Dit gun ik jou ook, want het leven hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn.

Plan een gratis proefles in! 

Let's work together

flo-fysio-&-yoga-logo-wesite-3.png
Bruised moons.png
geurwolkje.png

10% korting met de code "WILDMOON21"

bottom of page